Děkujeme za pochopení.
D66a70n14a 56T21e37n86z45l70e46r
čistá kuchyň. Úplně vás vidím před sebou, jak koukáte na to nadělení, taky bych to tak měla.
Š26á28r52k93a 73M26a57t50y60á51š76o85v75á
tak jsem se nasmála a kopíruju Vám sem odpověď kamarádky, co si Váš příspěvek, mnou zkopírovaný, přečetla:
Chyba první a zásadní .. domácí mýdlový gel se nevaří. To mýdlo už jednou uvařené je (z původních surovin)
Horká voda slouží ke snadnějšímu rozpuštění mýdla.
Pokud by to někdo zkoušel... nastrouhané mýdlo (s jelenem) se rozpustí v horké vodě, stačí klidně 2 litry. Po úplném rozpuštění (doporučuji pomoct tomu mícháním metličkou) se přisype za stálého míchání soda (neleknout se, při menším množství vody to začne okamžitě houstnout). Rozmíchat, případně doplnit do požadovaného množství vodou (pro prodloužení životnosti je lepší převařená). Já ho nechávala v 5l kbelíku, během 24hodin to ztuhlo do konzistence pudingu, a z kanystru se to blbě doluje. Kojenecké oblečení pral obstojně, ale rozhodně nebylo sněhobílé, spíš naopak, po čase zašedlé. Jak děti dorostly do normálního jídla a zkoumání světa "celým tělem" ... hlavně tričkem... přešla jsem raději na průmyslové výrobky, v současné době nedám dopustit na Denkmit (značka drogerie DM ). Mýdlový gel je epizodou z období mateřské dovolené, a snahy o co nejvíce eko-domácnost kvůli dětem
Pokud autor bude v domácím "mýdlovém slizu" (i pod tímto názvem to najdete na internetu) prát černá trička, zjistí, že dlouho černá nezůstanou, ale přejdou do zvláštní šedi, jako ostatně vše, co se v tom pere dlouhodobě. K zajištění bělosti bílého je nutno bělit na slunci, k zajištění barvy barevného je lepší volit jiné prací prostředky
I97v32o 49B62e55n79e89š
Jo, děkuji za dobrá rady. Tuším, že už vařit nebudu, ale člověk nikdy neví
J28i81t37k88a 36Š64t77a50n40c80l12o30v67á
Za ten akční průběhŠkoda, že k tomu není foto, ale i tak si to dovedu představit .
- Počet článků 11
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 2493x