- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
tak možná fakt, že je vyhnané hormony.
Jinak takový tigr taky loví. Je to takový života ( a smrti) běh.
Sežeňte si tedy takové, které hormony vyhnané není. Ovšem to bude problém, protože růstový hormon je jaksi k růstu potřeba - obvykle stačí přirozené množství, vy asi narážíte na uměle přidávané. A ještě antibiotika, u drůbeže především...
Omlouvám se, že jsem se před tím nechala jen vtáhnout do diskuse a úplně v tom zapomněla článek pochválit.
Mno, tak zabíjení zvířat mně nějak zvlášť netěší, ale taky mi nevadí. Je to prostě něco jako luxování nebo umývání nádobí.
To se nedivím, o život u toho totiž nejde vám, ale tomu zabíjenému.
ale že bych si z toho musela dělat náboženství a všem to sdělovat?
Váš nezájem o mrkev by moc velké reakce nevzbudil, protože je motivován poměrně přízemními důvody, které nikoho nezajímají. Autorovi článku se však podařilo vyprovokovat Vás již k několika komentářům, protože vzbuzuje dojem, že si myslí, že dělá něco lépe než Vy (i když se snaží být taktní a takhle to neformuluje).
od mala jsem maso nemusela a tihla spis k "vegetarianske skladbe". Moje prace narocna fyzicky neni, a potrebu masa mivam spise v zime, pri sportovnich aktivitach. Mam rada indickou kuchyni, skladba pokrmu je takova, ze po mase ani nevzdechnu. Se zviraty to mam podobne: a) kure by mi asi uteklo b) zabit ho nedovedu c) se vsim (skore se vsim) se mazlim. Takze vegetarianstvi je pro me "spasa". Diky za Vas pohled.
.... mají potřebu těm ostatním sdělovat, jaká je ta jejich úchylka úžasná a že jejich způsob života je ten správný a mnohem hodnotnější.
Proč ne, každý se rád podělí, když má pocit, že našel něco, co je fajn. A kdyby to bylo úplně out, nebude to mít tolik čtenářů a vyvracečů.
se mnou nedělá nic, ale škubat drůbež je neuvěřitelnej vopruz
Musíš ještě za tepla, potom to není tak hrozný:)
Nemáš-li rád kaši, neříkej o ní, že není dobrá.
Vegetarián je člověk, který nepojídá živočichy, které lze pozorovat bez mikroskopu.
Přísně vzato je jen jeden druh knih, který zvětšuje štěstí na zemi - kuchařské knihy.
ani nepamatuju, tuším že asi 5 let zpátky jsem měla angínu načasovanou těsně před těžkou zkouškou, takže imunosuprese ze stresu, od té doby nic a nic. Pavouky chytám do ruky a dávám na zahradu, stejně tak mouchy. Vůbec z hmyzu zabíjím jenom komáry a klíšťata. Chuť různých plodů vnímám velmi dobře, téměř nesolím, takže chutě ničím nepřebíjím, takový brambor vařený v páře, to je krásná jemná chuť! Rajčata s bazalkou, mňam. A co takový rare steak. A kuře. Ne ten chudák z velkochovů, ale domácí mladý kohout. Tu hlavičku mu klidně ufiknu, trauma z toho nemám. Zabiju ryby, králíka a i drůbež, z praxe na jatkách nemám nejmenší trauma, upravím a sním i sraženou zvěř, když se mi dostane do ruky čerstvě poražená. Ve středu se konala obecní zabíjačka, to teprve byly hody!
Asi se pro vegetariánství opravdu nehodím.